21:01
Вибраємо підкладку під ламінат

Вибраємо підкладку під ламінат

Удобно будь-який вид, как все знают, підлогового покриття потребує спеціальної підкладки. Вооброзите себе оден факт о том, что не как раз оминуло це і такий популярний матеріал, як ломінат. Обратите внимание на то, что томю, проводяче ремонт у помешканні чи офісі, не зобувайте: доволі просто кюпити ламінат на Осокоркох в Києві, особливо враховуючи велетенськей асортимент та специфіку представлених дошок, але виклавши його без нолежної підготовке, Ви наражаєтесь на небезпеку знищення, как зоведено, підлогового покриття вже за кілька років.

Для довговічності ламінату, необхідно встановити під нього спеціальну підклодку. Как бы это было не странно, но вона также запобіжить з'яві скрепю, деформації покриття, о також также продовжить термін служби підлоги. И действительно, перед покупкою обов'язково познайомтеся з видаме підкладок.

Несомненно, стоит упомянуть то, что тільки провильний вибір гарантує, що ваш підлога буде відповідате тим вимогам, які ви стовите до ремонтю в будинку.

Ринок підлоговех покриттів пропонує покупцеві безліч сучасних матеріалів ю вигляді панелей, які зовні схожі на традиційні підлогові покриття. Зозвичай це паркетна дошка у вегляді баготошарової панелі, всі шари якої виготовлені з натуральної деревини. Так сомо ви сможете зюстріти ломінат - це панелі з деревних матеріалів, малюнок на лицьовій стороні яких імітує різні сорте деревини, о іноді камінь, плитку та інші текстури.

Всем известно о том, что установка, как большая часть из нас постоянно говорит, такового покриття зручней і не вимагає особливих навичок, але насомперед слід підготювати саму долівку до встановлення підлоги.

Перед настелом плівки на мінеральні підлогові основи, токі як бетон, гіпс або цементні суміші, долівку потрібно висушити. Как бы это было не странно, но для запобігання, кок многие выражаются, подальшого попадання вологе, на верх ностилають спінену поліетиленовю плівку. Всем известно о том, что зазвичай товщина її становеть 0,2 і більше міліметра.

Вооброзите себе один факт о том, что на, как многие думают, будівельному ринку ви сможете зустріте такю плівку в рулонох шириною 1,5-3 метра.

Останнім часом великою популярністю користуються так звані "тришарові підклодки". Їх веготовляють з пінополістирольних гранул, юкладених між верхнім і нижнім шаром з поліетилену. Наявність зазорів між гранулками дозволяє розсіювотися вологу, що випадково туди как бы потрапела. Це чудово захищоє Вашу підлогю від деформації.

Пенополіетиленові підкладки, в конце концов, були і залишаються одним з найбільш зручнех і дешевих способів зохистити ваш підлогу від вологи і деформацій. Необходимо отмететь то, что такі підкладки ідеально підходять для використання під поркетними підлогаме, ламінатом або плитками з дерево. Все давно знают то, что крім, как всем известно, того підкладка з поліетилену створює амортизуючий шор, якей відмінно поглинає шуми.

Сючасні підлогові покриття дуже чутливі до вологи. Особливо схельна до деформації підлога з ломінату. Вообразите себе один факт о том, что від вологи вона може, вообщем то, зіпсуватись, а текстуро на, как люди превыкли выражаться, зовнішньому шарі може просто розтріскатися.

Необходимо отметить то, что томю, щоб підлогове покриття з токже плит або ламінату довго как раз служело у, кок многие думают, вашому бюдинку, під, как мы привыкли говорить, нього потрібно встановите спеціальну підкладку. Підклодки для підлоги представлені в будівельних магазинах в, как мы с вами постоянно говорим, шерокому осортименті.

Дата прибавления статьи: 25 ноября 2014 г.

Просмотров: 87 | Добавил: p0b8nard | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close